Edzőmeccseken és Bozsik tornán szerepelt az U9

Három fronton mutathatta meg magát hétvégén a KTE LA U9, mely két edzőmeccs mellett egy kiemelt Bozsik-programon vett részt.

Kovács Zsolt a Bozsik-programról: – Szombaton hazai rendezésű, kiemelt Bozsik tornán szerepeltünk. Játszottunk a Fradi, a Honvéd, illetve Kaposvár ellen. Mindhárom rivális ellen nagy iramot diktáltunk, végig nyomás alatt tartottuk őket, már az ellenfél térfelén sok labdát szereztünk. Jó volt látni, hogy a rácok végig koncentráltak voltak, ennek köszönhetően minden meccsünket meg tudtuk nyerni. Gratulálunk a fiúknak!  

Pelikán István beszámolója: – Nagyon jó iramú és színvonalas mérkőzést tudtunk játszani az egy évvel idősebbek ellen házon belül. A nagyobbak fizikai fölényét, sebességét, próbáltuk kompenzálni harcossággal, lelkesedéssel, jó játékkal és gyors döntésekkel. Igazán parázs mérkőzés volt, mindkét csapat maximálisan megnehezítette ellenfele dolgát. Hasznos volt a két csapat játékosainak ez a találkozó.

Benke Balázs beszámolója: – Nagyon jó és iramos meccset tudtunk játszani a Kalocsával, helyzetkihasználásban felül tudtunk kerekedni ellenfelünkön, eredményesen használtuk ki a hibáikat. Jól pörögtünk végig, egy pillanatra sem zökkentünk ki a játékunkból.

Szerző: KTE/kteakademia.hu